Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57196
Title: Упровадження методу ЕПР-спінових міток у дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини»
Authors: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Воронцова, Ж. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погожих М. І., Пак А. О., Воронцова Ж. В. Упровадження методу ЕПР-спінових міток у дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 149-150.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57196
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_149-150.pdf111.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.