Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28526
Title: Приготовление серебряной воды и ее использование в пищевой промышленности
Authors: Воронцова, Ж. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Воронцова Ж. В. Приготовление серебряной воды и ее использование в пищевой промышленности. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 7-8.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28526
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-7-8.pdf232.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.