Browsing by Author Білоус, В. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Бальна оцінка якості малосольних огірківБєляєва, Л. М.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2009Визначення залишків фосфорорганічних пестицидів та синтетичних пиретроїдів в огіркахДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2012Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірківСелютіна, Г. А.; Дьяков, О. Г.; Білоус, В. І.
2011-05-22Дослідження вмісту мінеральних речовин у нових сортах огірків, поширених у Східній УкраїніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2011-10-20Зміни товарознавчих властивостей перероблених огірків під час зберіганняДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2013Метод проектів як форма креативного навчання студентівМалюк, Л. П.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2010Розробка заходів щодо впровадження системи НАССР при виробництві консервованих огірківСірохман, І. В.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2011Товарознавча оцінка нових сортів овочів, районованих у Харківській областіБілоус, В. І.; Добринкіна, К. О.
2013Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способомДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.