Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50773
Title: | Розробка заходів щодо впровадження системи НАССР при виробництві консервованих огірків |
Other Titles: | Разработка мероприятий по внедрению системы НАССР при производстве консервированных огурцов Working out of actions for system NASSR introduction by manufacture of tinnad cucumbers |
Authors: | Сірохман, І. В. Селютіна, Г. А. Білоус, В. І. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Сірохман І. В., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Розробка заходів щодо впровадження системи НАССР при виробництві консервованих огірків. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 416-420. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103 |
Abstract: | Проведена ідентифікація небезпечних чинників, які можуть виникнути за рахунок використання рослинної сировини та побудована процесна діаграма з визначенням критичних точок контролю при виробництві консервованих огірків. Проведена идентификация опасных факторов, которые могут возникнуть за счет использования растительного сырья и построена процессная диаграмма с определением критических точек контроля при производстве консервированных огурцов. Identification of dangerous factors which can arise at the expense of use of vegetative raw materials is spent and the process diagramme with definition of critical points of the control is constructed by manufacture of tinned cucumbers. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50773 |
ISBN: | 5-7987-0176X |
Appears in Collections: | Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_103_2010_63.pdf | 287.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.