Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50773
Title: Розробка заходів щодо впровадження системи НАССР при виробництві консервованих огірків
Other Titles: Разработка мероприятий по внедрению системы НАССР при производстве консервированных огурцов
Working out of actions for system NASSR introduction by manufacture of tinnad cucumbers
Authors: Сірохман, І. В.
Селютіна, Г. А.
Білоус, В. І.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Сірохман І. В., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Розробка заходів щодо впровадження системи НАССР при виробництві консервованих огірків. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 416-420.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Abstract: Проведена ідентифікація небезпечних чинників, які можуть виникнути за рахунок використання рослинної сировини та побудована процесна діаграма з визначенням критичних точок контролю при виробництві консервованих огірків.
Проведена идентификация опасных факторов, которые могут возникнуть за счет использования растительного сырья и построена процессная диаграмма с определением критических точек контроля при производстве консервированных огурцов.
Identification of dangerous factors which can arise at the expense of use of vegetative raw materials is spent and the process diagramme with definition of critical points of the control is constructed by manufacture of tinned cucumbers.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50773
ISBN: 5-7987-0176X
Appears in Collections:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_103_2010_63.pdf287.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.