Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24405
Title: Зміни товарознавчих властивостей перероблених огірків під час зберігання
Authors: Дубініна, А. А.
Селютіна, Г. А.
Білоус, В. І.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Зміни товарознавчих властивостей перероблених огірків під час зберігання. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 15-16
Series/Report no.: Інновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24405
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-15-16.pdf245.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.