Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24405
Title: | Зміни товарознавчих властивостей перероблених огірків під час зберігання |
Authors: | Дубініна, А. А. Селютіна, Г. А. Білоус, В. І. |
Issue Date: | 20-Oct-2011 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Зміни товарознавчих властивостей перероблених огірків під час зберігання. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 15-16 |
Series/Report no.: | Інновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24405 |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-15-16.pdf | 245.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.