Browsing by Author Бондаренко, Т. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення УкраїниБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г.
2017Динаміка активності ферментів гліколізу в постнатальному онтогенезі бройлерівПриходченко, В. О.; Денисова, О. М.; Гладка, Н. І.; Бондаренко, Т. А.; Якименко, Т. І.
2017Женщины - лауреаты Нобелевсой премии в области естествознанияЯкименко, Т. И.; Денисова, О. Н.; Жегунов, Г. Ф.; Приходченко, В. А.; Бондаренко, Т. А.
2012Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном CБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г.
2011Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молокаРижкова, Т. М.; Коломитова, В. О.; Бондаренко, Т. А.
2011Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молокаРижкова, Т. М.; Бондаренко, Т. А.
2012Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молокаРижкова, Т. М.; Бондаренко, Т. А.
2013Розроблення технології морозива з кожного молока функціонального призначенняБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.