Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021-04-08 | Common marketing communication methods | Муравйова, О. М.; Ков’ях, І. І.; Агафонов, Р. О. |
2011 | Cuban conch cooking (Кубинська кухня) | Ков’ях, І. І.; Гамасенко, Х. В. |
2021-04-08 | Equipment for the hotel rooms 4 and 5 stars and infrastructure | Ков’ях, І. І.; Слюсар, А. А. |
2021-04-08 | Features of italian cuisine | Ков’ях, І. І.; Муравйова, О. М.; Кардаш, М. О. |
2021-04-08 | Features of turkish cuisine | Ков’ях, І. І.; Какуріна, Х. Е. |
2021-04-08 | Food systems for children and adolescents | Ков’ях, І. І.; Муравйова, О. М.; Гончаренко, В. М. |
2011 | Functions of money (Функції грошей) | Ков’ях, І. І.; Варениця, Є. О. |
2021 | How businesses are to save money with e-learning | Ков’ях, І. І. |
2011 | How to become a career manager in hospitality (Як стати професійним менеджером в індустрії гостинності) | Ков’ях, І. І.; Гура, К. В. |
2021 | How to manage time in web-based learning (Як керувати часом у процесі вебнавчання?) | Ков’ях, І. І. |
2021-04 | Innovative products in public catering | Ков’ях, І. І.; Муравйова, О. М.; Марченко, С. Ю. |
2011 | Management and company structure (Менеджмент і структура компанії) | Ков’ях, І. І.; Літвін, А. О. |
2021-04-08 | Marketing innovations in the market of goods and services | Ков’ях, І. І.; Муравйова, О. М.; Ворошилова, А. С. |
2021-04-08 | Molecular gastronomy | Ков’ях, І. І.; Григорьєва, А. Ю. |
2011 | Ostrategic planning at company level (Стратегічне управління та планування на рівні підприємства) | Ков’ях, І. І.; Соколова, І. С. |
2011 | Party menu planning (Планування меню для вечірки) | Ков’ях, І. І.; Рааб, А. В. |
2021-04-08 | Physical education and sports | Ков’ях, І. І.; Мордовець, В. С. |
2021-04-08 | Plaza hotel | Ков’ях, І. І.; Лєвда, О. Є. |
2021-04-08 | Quarantine measures in hospitality | Муравйова, О. М.; Ков’ях, І. І.; Ткаченко, О. В. |
2021-04-08 | Streaming service spotify: the marketing secrets of success | Муравйова, О. М.; Ков’ях, І. І.; Бобров, О. В. |