Browsing by Author Ботштейн, Б. Б.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Аналітичне дослідження обрядової їжіБотштейн, Б. Б.; Міщенко, Ю. В.; Рудь, А. В.
2012Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатівБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.
2013Досвід упровадження технологічних тренінгів у інженерно-технологічну освітню системуКасілова, Л. О.; Ботштейн, Б. Б.
2020Ділова гра як інтерактивний формат сучасного освітнього процесуЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Федак, Н. В.
2020Компетентнісна синергія в організації освітнього процесу в соціальних мережахХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.
2015Креативний Food-art: неймовірні трансформації продуктів харчуванняБотштейн, Б. Б.; Лазарєв, К. Ю.; Вакулін, А. К.
2013Культура харчування в репродукціях великих художників світуБотштейн, Б. Б.; Андрєєва, С. С.; Пилипенко З. М.
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".Перцевой, Ф. В.; Дроменко, О. Б.; Гурський, П. В.; Янчева, М. О.; Камсуліна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Трощий, Т. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Нагорний, О. Ю.; Федак, Н. В.
2013Методична основа формування технологічних тренінгів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Ботштейн, Б. Б.; Касілова, Л. О.; Журавльов, С. В.
2011Народний фольклор про культуру харчуванняБотштейн, Б. Б.; Овчиннікова, А. А.; Некрілова, К. В.
2013Національний кулінарний фольклор – основа культури харчуванняБотштейн, Б. Б.; Юрченко, Е. П.; Подоль, Т. О.
2011Ода великій кулінарії від видатних людей світуБотштейн, Б. Б.; Микитовська, О. П.; Жадан, К. В.
2012Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тістаЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Хаустова, Т. М.
2013Розробка алкогольних структурованих десертних напоївБотштейн, Б. Б.; Митрофанов, А. І.; Загорулько, Р. В.
2015Розробка технології нового десертного продукту для дитячого харчуванняБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.; Оганесян, В. С.
2020Соргове борошно – перспективне джерело отримання натурального харчового барвникаЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.
2020Сучасна концепція технологічного тренінгу: від теорії до практикиБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.
2019Тайм-менеджмент – дієвий інструмент підвищення ефективності самостійної роботи студентаЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.
2019Технологічний тренінг як засіб активізації навчання у вищій школіБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.
2016Технологічний тренінг як технологія активного навчанняБотштейн, Б. Б.; Журавльов, С. В.