Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5697
Назва: | Дослідження умов зберігання та показників якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводом |
Автори: | Погожих, М. І. Пак, А. О. Жеребкін, М. В. |
Ключові слова: | швидковідновлювальні каші;сушіння змішаним теплопідводом;умови зберігання;якість |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Погожих М. І., Пак А. О., Жеребкін М. В. Дослідження умов зберігання та показників якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 21-26. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено показники якості швидковідновлювальних каш, отриманих
сушінням змішаним теплопідводом. Встановлено, що мікробіологічні
показники та показники безпечності отриманих швидковідновлювальних каш
знаходяться в межах норми. Визначено умови тривалого зберігання
розробленої продукції. Quality rating was defined of quick-cooking kasha which produced by heat mixed transfer drying. Microbiological characteristics and rates of safety are located in the range of requirements. Storage conditions was determined for quick-cooking kasha. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5697 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_6.pdf | 226.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.