Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5697
Название: Дослідження умов зберігання та показників якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводом
Авторы: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Жеребкін, М. В.
Ключевые слова: швидковідновлювальні каші;сушіння змішаним теплопідводом;умови зберігання;якість
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погожих М. І., Пак А. О., Жеребкін М. В. Дослідження умов зберігання та показників якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 21-26.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено показники якості швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідводом. Встановлено, що мікробіологічні показники та показники безпечності отриманих швидковідновлювальних каш знаходяться в межах норми. Визначено умови тривалого зберігання розробленої продукції.
Quality rating was defined of quick-cooking kasha which produced by heat mixed transfer drying. Microbiological characteristics and rates of safety are located in the range of requirements. Storage conditions was determined for quick-cooking kasha.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5697
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_6.pdf226.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.