Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55857
Назва: | Технологія готельно-ресторанної справи: метод. вказівки |
Автори: | Омельченко, Світлана Борисівна Лісніченко, Олена Олександрівна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: б. в. |
Бібліографічний опис: | Технологія готельно-ресторанної справи: метод. вказівки та завдання для самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент»; уклад.: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. Харків : [б. в.], 2024. 19 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент». Представлені загальні рекомендації з організації самостійної роботи, надано запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовані здобувачам спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент» та виробникам харчової продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55857 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_hotel_restoran_spravy_073_24.pdf | 830.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.