Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55857
Название: | Технологія готельно-ресторанної справи: метод. вказівки |
Авторы: | Омельченко, Світлана Борисівна Лісніченко, Олена Олександрівна |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: б. в. |
Библиографическое описание: | Технологія готельно-ресторанної справи: метод. вказівки та завдання для самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент»; уклад.: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. Харків : [б. в.], 2024. 19 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент». Представлені загальні рекомендації з організації самостійної роботи, надано запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовані здобувачам спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент» та виробникам харчової продукції. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55857 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_hotel_restoran_spravy_073_24.pdf | 830.72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.