Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55857
Title: Технологія готельно-ресторанної справи: метод. вказівки
Authors: Омельченко, Світлана Борисівна
Лісніченко, Олена Олександрівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: б. в.
Citation: Технологія готельно-ресторанної справи: метод. вказівки та завдання для самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент»; уклад.: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. Харків : [б. в.], 2024. 19 с.
Abstract: Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент». Представлені загальні рекомендації з організації самостійної роботи, надано запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовані здобувачам спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент» та виробникам харчової продукції.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55857
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_hotel_restoran_spravy_073_24.pdf830.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.