Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55857
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorЛісніченко, Олена Олександрівна-
dc.date.accessioned2024-07-07T19:10:45Z-
dc.date.available2024-07-07T19:10:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнологія готельно-ресторанної справи: метод. вказівки та завдання для самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент»; уклад.: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. Харків : [б. в.], 2024. 19 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55857-
dc.description.abstractМетодичні вказівки та завдання для самостійної роботи навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент». Представлені загальні рекомендації з організації самостійної роботи, надано запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовані здобувачам спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент» та виробникам харчової продукції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleТехнологія готельно-ресторанної справи: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_hotel_restoran_spravy_073_24.pdf830.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.