Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55857
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Омельченко, Світлана Борисівна | - |
dc.contributor.author | Лісніченко, Олена Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-07T19:10:45Z | - |
dc.date.available | 2024-07-07T19:10:45Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технологія готельно-ресторанної справи: метод. вказівки та завдання для самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент»; уклад.: С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. Харків : [б. в.], 2024. 19 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55857 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент». Представлені загальні рекомендації з організації самостійної роботи, надано запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки адресовані здобувачам спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент» та виробникам харчової продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: б. в. | uk_UA |
dc.title | Технологія готельно-ресторанної справи: метод. вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_hotel_restoran_spravy_073_24.pdf | 830.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.