Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53904
Назва: | Поширення асортименту сировини для виробництва м'ясопродуктів дитячого харчування |
Автори: | Большакова, В. А. Ільченко, А. І. Матвійчук, Н. М. |
Дата публікації: | кві-2024 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Большакова В. А., Ільченко А. І., Матвійчук Н. М. Поширення асортименту сировини для виробництва м'ясопродуктів дитячого харчування. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 75. |
Короткий огляд (реферат): | Products for baby food must meet certain requirements, so the search for safe raw ingredients is an important aspect in the development of new types of meat products for children. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53904 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-75.pdf | 110.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.