Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБольшакова, В. А.-
dc.contributor.authorІльченко, А. І.-
dc.contributor.authorМатвійчук, Н. М.-
dc.date.accessioned2024-05-30T07:23:21Z-
dc.date.available2024-05-30T07:23:21Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationБольшакова В. А., Ільченко А. І., Матвійчук Н. М. Поширення асортименту сировини для виробництва м'ясопродуктів дитячого харчування. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 75.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53904-
dc.description.abstractProducts for baby food must meet certain requirements, so the search for safe raw ingredients is an important aspect in the development of new types of meat products for children.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleПоширення асортименту сировини для виробництва м'ясопродуктів дитячого харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-75.pdf110.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.