Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53904
Название: Поширення асортименту сировини для виробництва м'ясопродуктів дитячого харчування
Авторы: Большакова, В. А.
Ільченко, А. І.
Матвійчук, Н. М.
Дата публикации: апр-2024
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Большакова В. А., Ільченко А. І., Матвійчук Н. М. Поширення асортименту сировини для виробництва м'ясопродуктів дитячого харчування. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 75.
Краткий осмотр (реферат): Products for baby food must meet certain requirements, so the search for safe raw ingredients is an important aspect in the development of new types of meat products for children.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53904
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-75.pdf110.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.