Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52737
Название: Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування
Авторы: Янчева, М. О.
Потапов, В. О.
Дроменко, О. Б.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Янчева М. О., Потапов В. О., Дроменко О. Б. Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 69-70
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52737
ISBN: 978-966-405-481-9
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-70-71.pdf147.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.