Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52737
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorДроменко, О. Б.-
dc.date.accessioned2024-05-12T12:42:09Z-
dc.date.available2024-05-12T12:42:09Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Потапов В. О., Дроменко О. Б. Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 69-70uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-481-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52737-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-70-71.pdf147.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.