Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52737
Назва: Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування
Автори: Янчева, М. О.
Потапов, В. О.
Дроменко, О. Б.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Янчева М. О., Потапов В. О., Дроменко О. Б. Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 69-70
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52737
ISBN: 978-966-405-481-9
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-70-71.pdf147.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.