Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52737
Title: | Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування |
Authors: | Янчева, М. О. Потапов, В. О. Дроменко, О. Б. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Янчева М. О., Потапов В. О., Дроменко О. Б. Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 69-70 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52737 |
ISBN: | 978-966-405-481-9 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-70-71.pdf | 147.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.