Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52737
Title: Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування
Authors: Янчева, М. О.
Потапов, В. О.
Дроменко, О. Б.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева М. О., Потапов В. О., Дроменко О. Б. Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 69-70
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52737
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-70-71.pdf147.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.