Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39921
Назва: Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування»
Автори: Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Погарський, О. С.
Лосєва, С. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ФОРТ
Бібліографічний опис: Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» / укл. Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 24 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39921
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Lab_rob_TPOKh__Poroshkopod BAD.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.