Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39921
Title: Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування»
Authors: Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Погарський, О. С.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ФОРТ
Citation: Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» / укл. Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 24 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39921
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File SizeFormat 
Lab_rob_TPOKh__Poroshkopod BAD.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.