Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39921
Title: | Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування» |
Authors: | Погарська, В. В. Юр’єва, О. О. Погарський, О. С. Лосєва, С. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ФОРТ |
Citation: | Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» / укл. Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 24 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39921 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Lab_rob_TPOKh__Poroshkopod BAD.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.