Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39921
Название: | Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування» |
Авторы: | Погарська, В. В. Юр’єва, О. О. Погарський, О. С. Лосєва, С. М. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ФОРТ |
Библиографическое описание: | Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» / укл. Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 24 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39921 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Размер | Формат | |
---|---|---|---|
Lab_rob_TPOKh__Poroshkopod BAD.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.