Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39921
Название: Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування»
Авторы: Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Погарський, О. С.
Лосєва, С. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ФОРТ
Библиографическое описание: Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» / укл. Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 24 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39921
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
Lab_rob_TPOKh__Poroshkopod BAD.pdf1.39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.