Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39921
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2023-09-25T13:14:27Z-
dc.date.available2023-09-25T13:14:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» / укл. Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39921-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ФОРТuk_UA
dc.titleТехнології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології порошкоподібних БАД із фруктів, ягід та овочів для оздоровчого харчування»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File SizeFormat 
Lab_rob_TPOKh__Poroshkopod BAD.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.