Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38700
Title: | Functional soft ice cream using beet pectin concentrate and probiotic |
Authors: | Zhexenbay, Nurshash Kizatova, Maigul Nabiyeva, Zhanar Foshchan, Andriy Grinchenko, Olga |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Nurshash Zhexenbay, Maigul Kizatova, Zhanar Nabiyeva, Andriy Foshchan, Olga Grinchenko. Functional soft ice cream using beet pectin concentrate and probiotic. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 99-100 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38700 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-100-101.pdf | 133.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.