Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38700
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Zhexenbay, Nurshash | - |
dc.contributor.author | Kizatova, Maigul | - |
dc.contributor.author | Nabiyeva, Zhanar | - |
dc.contributor.author | Foshchan, Andriy | - |
dc.contributor.author | Grinchenko, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-01T18:05:59Z | - |
dc.date.available | 2023-09-01T18:05:59Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Nurshash Zhexenbay, Maigul Kizatova, Zhanar Nabiyeva, Andriy Foshchan, Olga Grinchenko. Functional soft ice cream using beet pectin concentrate and probiotic. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 99-100 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38700 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Functional soft ice cream using beet pectin concentrate and probiotic | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-100-101.pdf | 133.51 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.