Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38700
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorZhexenbay, Nurshash-
dc.contributor.authorKizatova, Maigul-
dc.contributor.authorNabiyeva, Zhanar-
dc.contributor.authorFoshchan, Andriy-
dc.contributor.authorGrinchenko, Olga-
dc.date.accessioned2023-09-01T18:05:59Z-
dc.date.available2023-09-01T18:05:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationNurshash Zhexenbay, Maigul Kizatova, Zhanar Nabiyeva, Andriy Foshchan, Olga Grinchenko. Functional soft ice cream using beet pectin concentrate and probiotic. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 99-100uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38700-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleFunctional soft ice cream using beet pectin concentrate and probioticuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-100-101.pdf133.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.