Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38700
Title: Functional soft ice cream using beet pectin concentrate and probiotic
Authors: Zhexenbay, Nurshash
Kizatova, Maigul
Nabiyeva, Zhanar
Foshchan, Andriy
Grinchenko, Olga
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Nurshash Zhexenbay, Maigul Kizatova, Zhanar Nabiyeva, Andriy Foshchan, Olga Grinchenko. Functional soft ice cream using beet pectin concentrate and probiotic. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 99-100
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38700
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-100-101.pdf133.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.