Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36945
Название: Формування якості соусів емульсійного типу з використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної
Авторы: Головко, Т. М.
Головко, М. П.
Бакіров, М. П.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Головко Т. М., Головко М. П., Бакіров М. П. Формування якості соусів емульсійного типу з використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 201-202.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36945
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_201-202.pdf104.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.