Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36945
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorБакіров, М. П.-
dc.date.accessioned2023-07-31T10:03:41Z-
dc.date.available2023-07-31T10:03:41Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГоловко Т. М., Головко М. П., Бакіров М. П. Формування якості соусів емульсійного типу з використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 201-202.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36945-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФормування якості соусів емульсійного типу з використанням добавки збагачувальної білково-мінеральноїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_201-202.pdf104.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.