Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36945
Title: | Формування якості соусів емульсійного типу з використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної |
Authors: | Головко, Т. М. Головко, М. П. Бакіров, М. П. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Головко Т. М., Головко М. П., Бакіров М. П. Формування якості соусів емульсійного типу з використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 201-202. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36945 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_201-202.pdf | 104.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.