Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36945
Title: Формування якості соусів емульсійного типу з використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної
Authors: Головко, Т. М.
Головко, М. П.
Бакіров, М. П.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко Т. М., Головко М. П., Бакіров М. П. Формування якості соусів емульсійного типу з використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 201-202.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36945
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_201-202.pdf104.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.