Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24336
Название: | Маркетингове обґрунтування виведення на ринок фортифікованого харчового продукту |
Авторы: | Савицька, Наталія Леонідівна |
Ключевые слова: | харчові продукти;біологічно активні речовини;кальцієві добавки;м’ясні вироби;хімічний склад;органолептичні показники якості |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Суми: Триторія |
Библиографическое описание: | Савицька Н. Л. Маркетингове обґрунтування виведення на ринок фортифікованого харчового продукту. Маркетингове тестування ринкових перспектив товарних інновацій: монографія / за заг. ред. Є. І. Нагорного. Суми: Триторія, 2020. С. 104-116. |
Краткий осмотр (реферат): | Глобалізація та урбанізація змінюють стиль життя людей та роблять глобальні Цілі сталого розвитку повсякденною вимогою для виживання людства. Забезпечення продовольчої безпеки, здорового способу життя, поліпшення харчування сприяє благополуччю для всіх у будь-якому віці. Харчування населення безпосередньо пов’язано із якістю життя сьогоднішніх та майбутніх поколінь. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24336 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
savytska_marketynhove_obgruntuvannya_vyvedennya_na_rynok_2020.pdf | 808.16 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.