Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24336
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савицька, Наталія Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-27T14:53:58Z | - |
dc.date.available | 2023-02-27T14:53:58Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Савицька Н. Л. Маркетингове обґрунтування виведення на ринок фортифікованого харчового продукту. Маркетингове тестування ринкових перспектив товарних інновацій: монографія / за заг. ред. Є. І. Нагорного. Суми: Триторія, 2020. С. 104-116. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24336 | - |
dc.description.abstract | Глобалізація та урбанізація змінюють стиль життя людей та роблять глобальні Цілі сталого розвитку повсякденною вимогою для виживання людства. Забезпечення продовольчої безпеки, здорового способу життя, поліпшення харчування сприяє благополуччю для всіх у будь-якому віці. Харчування населення безпосередньо пов’язано із якістю життя сьогоднішніх та майбутніх поколінь. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Суми: Триторія | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UA |
dc.subject | кальцієві добавки | uk_UA |
dc.subject | м’ясні вироби | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники якості | uk_UA |
dc.title | Маркетингове обґрунтування виведення на ринок фортифікованого харчового продукту | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
savytska_marketynhove_obgruntuvannya_vyvedennya_na_rynok_2020.pdf | 808.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.