Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24336
Title: | Маркетингове обґрунтування виведення на ринок фортифікованого харчового продукту |
Authors: | Савицька, Наталія Леонідівна |
Keywords: | харчові продукти;біологічно активні речовини;кальцієві добавки;м’ясні вироби;хімічний склад;органолептичні показники якості |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Суми: Триторія |
Citation: | Савицька Н. Л. Маркетингове обґрунтування виведення на ринок фортифікованого харчового продукту. Маркетингове тестування ринкових перспектив товарних інновацій: монографія / за заг. ред. Є. І. Нагорного. Суми: Триторія, 2020. С. 104-116. |
Abstract: | Глобалізація та урбанізація змінюють стиль життя людей та роблять глобальні Цілі сталого розвитку повсякденною вимогою для виживання людства. Забезпечення продовольчої безпеки, здорового способу життя, поліпшення харчування сприяє благополуччю для всіх у будь-якому віці. Харчування населення безпосередньо пов’язано із якістю життя сьогоднішніх та майбутніх поколінь. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24336 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
savytska_marketynhove_obgruntuvannya_vyvedennya_na_rynok_2020.pdf | 808.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.