Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19950
Назва: | Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення |
Автори: | Камсуліна, Наталія Валеріївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Ключові слова: | функціональні м'ясні продукти;харчові технології;технологія м'яса;функціональне призначення |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення: опорний консп. лек. для студентів денної та заочної форм навчання напр. підгот. 7.05170101, 8.05170101 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 57 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою навчально-методичного комплексу є вивчення принципів розробки функціональних продуктів, основних функціональних інгредієнтів та їх фізіологічної дії і напрямів розвитку технології функціональних м'ясних продуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19950 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiya_myasnykh_produktiv_OKL_2016.pdf | 913.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.