Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19950
Назва: Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення
Автори: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключові слова: функціональні м'ясні продукти;харчові технології;технологія м'яса;функціональне призначення
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення: опорний консп. лек. для студентів денної та заочної форм навчання напр. підгот. 7.05170101, 8.05170101 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 57 с.
Короткий огляд (реферат): Метою навчально-методичного комплексу є вивчення принципів розробки функціональних продуктів, основних функціональних інгредієнтів та їх фізіологічної дії і напрямів розвитку технології функціональних м'ясних продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19950
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohiya_myasnykh_produktiv_OKL_2016.pdf913.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.