Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19950
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-01-09T14:53:37Z-
dc.date.available2023-01-09T14:53:37Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКамсуліна Н. В., Желєва Т. С. Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення: опорний консп. лек. для студентів денної та заочної форм навчання напр. підгот. 7.05170101, 8.05170101 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19950-
dc.description.abstractМетою навчально-методичного комплексу є вивчення принципів розробки функціональних продуктів, основних функціональних інгредієнтів та їх фізіологічної дії і напрямів розвитку технології функціональних м'ясних продуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectфункціональні м'ясні продуктиuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectтехнологія м'ясаuk_UA
dc.subjectфункціональне призначенняuk_UA
dc.titleТехнологія м'ясних продуктів функціонального призначенняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohiya_myasnykh_produktiv_OKL_2016.pdf913.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.