Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19950
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Наталія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-09T14:53:37Z | - |
dc.date.available | 2023-01-09T14:53:37Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення: опорний консп. лек. для студентів денної та заочної форм навчання напр. підгот. 7.05170101, 8.05170101 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 57 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19950 | - |
dc.description.abstract | Метою навчально-методичного комплексу є вивчення принципів розробки функціональних продуктів, основних функціональних інгредієнтів та їх фізіологічної дії і напрямів розвитку технології функціональних м'ясних продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | функціональні м'ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | технологія м'яса | uk_UA |
dc.subject | функціональне призначення | uk_UA |
dc.title | Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiya_myasnykh_produktiv_OKL_2016.pdf | 913.98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.