Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19950
Title: | Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення |
Authors: | Камсуліна, Наталія Валеріївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Keywords: | функціональні м'ясні продукти;харчові технології;технологія м'яса;функціональне призначення |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення: опорний консп. лек. для студентів денної та заочної форм навчання напр. підгот. 7.05170101, 8.05170101 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 57 с. |
Abstract: | Метою навчально-методичного комплексу є вивчення принципів розробки функціональних продуктів, основних функціональних інгредієнтів та їх фізіологічної дії і напрямів розвитку технології функціональних м'ясних продуктів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19950 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiya_myasnykh_produktiv_OKL_2016.pdf | 913.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.