Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19950
Title: Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Keywords: функціональні м'ясні продукти;харчові технології;технологія м'яса;функціональне призначення
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення: опорний консп. лек. для студентів денної та заочної форм навчання напр. підгот. 7.05170101, 8.05170101 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 57 с.
Abstract: Метою навчально-методичного комплексу є вивчення принципів розробки функціональних продуктів, основних функціональних інгредієнтів та їх фізіологічної дії і напрямів розвитку технології функціональних м'ясних продуктів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19950
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohiya_myasnykh_produktiv_OKL_2016.pdf913.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.