Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19950
Название: Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення
Авторы: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: функціональні м'ясні продукти;харчові технології;технологія м'яса;функціональне призначення
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення: опорний консп. лек. для студентів денної та заочної форм навчання напр. підгот. 7.05170101, 8.05170101 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 57 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою навчально-методичного комплексу є вивчення принципів розробки функціональних продуктів, основних функціональних інгредієнтів та їх фізіологічної дії і напрямів розвитку технології функціональних м'ясних продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19950
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tekhnolohiya_myasnykh_produktiv_OKL_2016.pdf913.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.