Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 150.
назад
1
2
3
4
...
15
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017-09-04
Сутність товарного асортименту та основні принципи його формування
Шовкун, Л.В.
;
Салогуб, В.О.
;
Гарькун, А.О.
2017-08-25
Вдосконалення конкуренції в сучасній економічній системі
Коваль, О.М.
;
Сирит, В.С.
2014
Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення
Свідло, Карина Володимирівна
;
Пересічний, Михайло Іванович
2018
Конкурентоспроможність екструдованих зернових продуктів на основі зерна злакових культур
Буняк, Олена Василівна
;
Валевська, Людмила Олександрівна
;
Соц, Сергій Михайлович
2017
Оцінювання конкурентоспроможності борошняного кондитерського виробу "Бульбашка"
Дзюба, Надія Анатоліївна
;
Калугіна, Ірина Михайлівна
;
Валевська, Людмила Олександрівна
2018-07-14
Трудові ресурси як важіль підвищення конкурентоспроможності підприємства
Чебанова, Н.В.
;
Чебанова, О.П.
;
Міхієнко, С.В.
2019
Маркетинговий інструментарій в механізмах управління розвитком експортного потенціалу підприємств агропромислового виробництва
Хань, Сіньмень
2013
Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузі
Одарченко, М. С.
;
Сесь, А. М.
;
Соколова, Є. Б.
2015
Оцінка конкурентоспроможності віскі в Україні
Мостика, Костянтин Вікторович
2013
Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССР
Одарченко, А. М.
;
Соколова, Є. Б.
;
Максимова, А. А.
Перегляд
Автор
2
Білоусько, Р.С.
2
Білоусько, Т.Ю.
2
Валевська, Людмила Олександрівна
2
Давидова, Оксана Юріївна
2
Калініченко, С. М.
2
Кушнір, Таміла Борисівна
2
Науменко, І. В.
2
Носач, Л.Л.
2
Прокопенко, О. В.
2
Підлужна, О.Б.
.
< попередня
далі >
Тема
129
competitiveness
122
конкурентоспособность
35
підприємство
30
предприятие
28
enterprise
17
ефективність
16
efficiency
16
управління
16
эффективность
15
management
.
далі >
за датою випуску
43
2019
34
2018
18
2017
11
2012
11
2016
10
2015
9
2013
6
2011
5
2010
3
2014
.
далі >
Has File(s)
150
true