Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 152.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021-02-11Оцінка конкурентоспроможності харчової продукції та рівня регіональної продовольчої безпекиЄгоров, Б.В.; Кордзая, Н.Р.
2021-01-20Національний брендинг в забезпеченні міжнародної спеціалізації національної економікиГрущинська, Н.М.
2017-09-04Сутність товарного асортименту та основні принципи його формуванняШовкун, Л.В.; Салогуб, В.О.; Гарькун, А.О.
2017-08-25Вдосконалення конкуренції в сучасній економічній системіКоваль, О.М.; Сирит, В.С.
2021-01-12Сучасні підходи до визначення поняття «конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств»Пахуча, Е.В.; Бабика, В.О.; Клєпчева, О.В.
2021-01-14Проблеми та перспективи формування конкурентних переваг підприємств АПКХудавердієва, В.А.; Мерчанський, В.В.; Храпач, К.Г.
2014Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначенняСвідло, Карина Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
2021-03-21Інноваційний підхід до системного управління конкурентоспроможністю підприємницької діяльностіПрокопенко, В.Ю.; Кривошея, Є.В.
2018Конкурентоспроможність екструдованих зернових продуктів на основі зерна злакових культурБуняк, Олена Василівна; Валевська, Людмила Олександрівна; Соц, Сергій Михайлович
2017Оцінювання конкурентоспроможності борошняного кондитерського виробу "Бульбашка"Дзюба, Надія Анатоліївна; Калугіна, Ірина Михайлівна; Валевська, Людмила Олександрівна