Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 21.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Особливості технології нового батончика шоколадного
Боковець, Сергій Петрович
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
2020
Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютамінази
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Мурликіна, Наталія Віталіївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Мазуренко, Игорь Константинович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Мануєнкова, Олена Олегівна
;
Пасько, Ольга Володимирівна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Котляр, Олег Володимирович
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Гурський, Петро Васильович
;
Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Симакова, Інна Володимирівна
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Гурський, Петро Васильович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Симакова, Інна Володимирівна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Шильман, Лев Залманович
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Мазуренко, Игорь Константинович
;
Пасько, Ольга Володимирівна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Ярмош, Тетяна Анатоліївна
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Гурський, Петро Васильович
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Пасько, Ольга Володимирівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Шильман, Лев Залманович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Шильман, Лев Залманович
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Перегляд
Автор
13
Перцевой, Федір Всеволодович
9
Борисова, Аліна Олексіївна
9
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
9
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
9
Камсуліна, Наталія Валеріївна
8
Омельченко, Світлана Борисівна
6
Маренкова, Тетяна Іванівна
6
Перцевий, Федір Всеволодович
5
Маяк, Ольга Анатоліївна
5
Мельник, Оксана Юріївна
.
далі >
Тема
2
желатин
2
ксантан
1
absorption band
1
chocolate bar
1
flour
1
gelatin
1
honey
1
IR spectroscopy
1
nutritional and biological value
1
sesame powder
.
далі >
за датою випуску
11
2020
6
2022
3
2023
1
2021