Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 18 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринкахБольшакова, В.А.; Гончаренко, В.М.; Іванісенко, І.О.
2022-10-31Рейтинги ЗВО – рейтинги ДБТУ: аналіз стану та шляхи покращення позиційРибальченко, О. М.
2022Удосконалення системи стратегічного менеджменту в діяльності аграрного підприємстваПодольська, О. В.; Крикун, Вікторія Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022Удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції аграрного підприємства при вирощуванні озимої пшениціПодольська, О. В.; Новікова, Кристина Русланівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022Стратегічне управління конкурентостійкістю підприємства в системі виробничого менеджменту (на прикладі ТОВ «Лан» Лозівського району Харківської області)Бобловький, О. Ю.; Романашенко, Марина Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022Антикризове управління міжнародним готельно-ресторанним комплексомЯцун, Л. М.; Мороз, Владислав; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022Удосконалення процесу обслуговування іноземних споживачів у ресторанному комплексВіннікова, В. В.; Черевань, Андрій Сергійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022Управління конкурентоспроможністю торговельного підприємстваТкаченко, О. П.; Лобач, Влада Миколаївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022Управління міжнародною конкурентоспроможністю закладів ресторанного господарстваВіннікова, В. В.; Слокова, Маргарита Олексіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022Розробка маркетингових заходів підтримки конкурентоспроможності бренду мінеральної води на регіональному ринку в умовах військового стануЧміль, Г. Л.; Журавльова, Альона Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра маркетингу, управління репутацією та клієнтським досвідом