Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 18 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Формування та досвід застосування кластерного підходу для досягнення високих програмних результатів навчання студентівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2021Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнанняПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2021Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.
2021Розробка нанотехнології одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із вишні та оцінка їх якостіПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Кравчук, Т. В.; Лосєва, С. М.
2021Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населенняМаксимова, Н. П.; Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.
2021Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктівПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Михайлов, В. М.; Павлюк, Р. Ю.
2021Нове слово в технології ресторанної оздоровчої продукції із каротиновмісних овочів із використанням сучасного обладнанняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.; Максимова, Н. П.
2021Розробка нанотехнології білкових добавок із нуту в легкозасвоюваній формі – основи для оздоровчих продуктівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2021Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарстваПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дудник, К. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С.
2021Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнанняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Пономаренко, Т. С.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.