Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 23 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Формування та досвід застосування кластерного підходу для досягнення високих програмних результатів навчання студентівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2020Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бессараб, О. С.
2020Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.
2020Розробка нового покоління бісквітів для здорового харчування, збагачених натуральними плодоовочевими добавками з високим вмістом БАРПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.,; Балабай, К. С.; Кумонок, І. С.
2020Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушінняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Погарський, О. С.
2020Формування креативності та фахових компетентностей із використанням передових наукових знань і кластерного підходу під час підготовки технологівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2020Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С.
2020Розробка технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі наноекстрактівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.
2020Презентація колективної монографії «Нанотехнології «NatureSuperFood» для здорового харчування»Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2021Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населенняМаксимова, Н. П.; Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.