Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 21 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.
2020Розробка технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі наноекстрактівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.
2021Нове слово в технології ресторанної оздоровчої продукції із каротиновмісних овочів із використанням сучасного обладнанняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.; Максимова, Н. П.
2021Розробка нанотехнології білкових добавок із нуту в легкозасвоюваній формі – основи для оздоровчих продуктівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2021Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошнаПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.
2023Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавкиПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2023Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктівПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2023Інноваційна технологія отримання пасти із нетрадиційної рослинної сировини стійкого зеленого кольору високої біологічної цінностіСелютіна, Г. А.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.
2023Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчуванняПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2023Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробкиПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.