Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 23 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Інноваційні новаторські форми підготовки технологів спеціальності 181 «Харчові технології»Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2016Навчально-науково-технологічний кластер (харчові технології та бізнес) для формування в студентів професіоналізму та фахової компетенціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2016Технологія оздоровчих кисломолочних нанонапоїв, збагачених наноструктурованими кріодобавками з топінамбура та моркви з пребіотичними властивостямиПавлюк, Р. Ю.; Бессараб, О. С.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бендерська, О. В.
2016Нанотехнологии гомогенизированных оздоровительных творожных десертов, обогащенных мелкодисперсными добавками из плодоовощного сырьяПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Абрамова, Т. С.; Стуконоженко, Т. А.
2016Розробка нанотехнології заморожених добавок із інуліновмісної сировини з використанням глибокої переробки сировиниПавлюк, Р. Ю.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Галинська, О. С.
2016Нове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Таубер, Р. Д.; Гасанова, А. Е.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П.
2016Розробка наноструктурованого замороженого пюре з пребіотичними властивостями з використанням «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, Т. С.; Середенко, Д. А.
2016Нанотехнологии мелкодисперсных витаминных антиоксидантных оздоровительных добавок из плодоовощного сырья в форме порошков и замороженных пастПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Юрьева, О. А.; Максимова, Н. Ф.; Какадий, Ю. П.
2016Оздоровительные напитки с использованием витаминных растворимых гетерополисахаридов замороженных растительных добавокПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Юрьева, О. А.; Теленков, А. Е.
2016Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П.