Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38405
Title: | Інноваційні новаторські форми підготовки технологів спеціальності 181 «Харчові технології» |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Інноваційні новаторські форми підготовки технологів спеціальності 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 87-93. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38405 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_87-93.pdf | 153.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.