Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38405
Title: Інноваційні новаторські форми підготовки технологів спеціальності 181 «Харчові технології»
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Інноваційні новаторські форми підготовки технологів спеціальності 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 87-93.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38405
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_87-93.pdf153.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.