Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36920
Title: | Розробка наноструктурованого замороженого пюре з пребіотичними властивостями з використанням «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення шампіньйонів |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Маціпура, Т. С. Середенко, Д. А. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура Т. С., Середенко Д. А. Розробка наноструктурованого замороженого пюре з пребіотичними властивостями з використанням «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення шампіньйонів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 152-154. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36920 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_152-154.pdf | 210.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.