Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36920
Title: Розробка наноструктурованого замороженого пюре з пребіотичними властивостями з використанням «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення шампіньйонів
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Маціпура, Т. С.
Середенко, Д. А.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура Т. С., Середенко Д. А. Розробка наноструктурованого замороженого пюре з пребіотичними властивостями з використанням «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення шампіньйонів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 152-154.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36920
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_152-154.pdf210.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.